Magenta Events

Magenta Events
1. Cine suntem? Magenta Events este o agentie de nunti full service din Iasi. Este cu siguranta printre cele mai bune - o spun clientii, partenerii si o spunem si noi cu tarie, cunoscand foarte bine domeniul in care activam si munca pe care o depunem.
2. Cu ce te putem ajuta?
- Wedding Planning (inclusiv serviciul de coordonare in ziua nuntii cu prezenta la locatie pe toata durata evenimentului)
- Concept de eveniment
- Decor&logistica interior si exterior
- Floristica (aranjamente florale, buchete, lumanari etc) - lucram intern elementele de floristica, insa daca doriti de la noi doar serviciile de wedding planning&concept va putem recomanda si alti floristi talentati
- Hostess&servicii ospitaliere
- Papetarie, Detalii
3. Ne puteti contracta pentru servicii totale - putem prelua inca de la inceput, de la marele “Da”, evenimentul dvs. Sau ne puteti contracta doar pentru o parte din serviciile pe care le oferim. Si da, ne putem ocupa de nunta dvs chiar daca nu sunteti in tara!
4. Toate fotografiile afisate de noi sunt din portofoliul nostru real! Oricand ne puteti cere contacte de la fosti miri, care sa va povesteasca despre experienta lucrului cu noi! Ne bucuram si ne mandrim cu o rata excelenta de review-uri pozitive de la clienti si, mai ales, de faptul ca ei ne contracteaza ca ajutoare ale evenimentelor private si dupa nunta (la botez, cand fostii miri devin nasi)
5. De 6 ani ne punem amprenta in domeniul atat de fascinant al nuntilor; sute de evenimente, mii de zambete sub sloganul agentiei Magenta Events - Atenti la Detalii! Haideti sa discutam despre ce va doriti! Contact: Alina Alexandroaie - Wedding Designer&Wedding Planner 0765337158 alina@magentaevents.ro

Packages

Show details
1
One hour online consultation with wedding planner

Portfolio